MAKSUTON MATERIAALI

Tältä sivulta löydät Kuntokompassin maksuttomat materiaalit.

 

 

Maksuton materiaali

Olemme koonneet alle hyödyllistä materiaalia hyvinvointisi tueksi eri tilanteisiin. Pääset materiaaleihin helposti käsiksi.

KompassiKlubi

Uusi ilmainen tietopalvelu terveydestä, hyvinvoinnista, ravinnosta ja liikunnasta. Liity KompassiKlubiin ja pääset käsiksi tietopankkiin ja saat rahanarvoiset vinkit sähköpostiisi.

Liity KompassiKlubiin!

Pohjat kuntoon -verkkovalmennus

Tämän maksuttoman valmennuksen avulla rakennat timanttisen pohjakunnon ja käynnistät kehityksen fiksusti ja turvallisesti. Ohjelmat aloittelijoille ja kokeneemmille - niin kotiin kuin kuntosalille.

Tutustu valmennukseen!

Luodinkestävät olkapäät -verkkokurssi

Tämän kurssin avulla saat testatut harjoitteet olkapääkipujen ennaltaehkäisyyn ja opit ymmärtämään paremmin olkapään rakennetta ja toimintaa.

Tutustu kurssiin!

Synnytyksen jälkeen - miten aloittaa liikkuminen? -koulutus

Tämän koulutuksen avulla opit miten lähteä liikkeelle heti synnytyksen jälkeen turvallisesti. Tiedät myös mitä asioita on tärkeä huomioida liikunnan pariin palaamisessa synnytyksestä palautuvan kehon näkökulmasta.

Tutustu koulutukseen!

Aloittelijan kuntosaliohjelma -verkkokurssi

Kurssin sisältämien ohjelmien avulla pääset alkuun salitreenien kanssa helposti ja vaivattomasti. Löydät kurssilta myös video-ohjeet liikkeiden suorittamiseen.

Tutustu kurssiin!

Tunnista säästöliekki -verkkokurssi

Tämän verkkokurssin avulla ymmärrät, mistä säästöliekistä on kyse, voit tunnistaa onko sinulla säästöliekki ja opit miten säästöliekin purku pähkinänkuoressa tapahtuu.

Tutustu kurssiin!

The Warm up -verkkokurssi

Tällä jalkapalloilijoille räätälöidyllä maksuttomalla kurssilla opit modernit työkalut ja menetelmät, joilla optimoit harjoitusvalmiutesi lajisuoritukseen ja vähennät loukkaantumisriskiä.

Tutustu kurssiin!